Covid-kysely

Covid-19 kriisi ja sen tuomat haasteet ovat leimanneet tätä kevättä. Yrityksissä on jouduttu miettimään monia asioita uudestaan ja eläminen epävarmuudessa sekä virtuaalimaailmassa on tullut tutuksi. Jokainen varmasti toivoo tilanteen normalisoituvan mahdollisimman nopeasti. Tässä ajassa tarjoutuu kuitenkin myös arvokkaita tilaisuuksia oppia uusia taitoja ja toimintamalleja hyödynnettäväksi tulevaisuuden toiminnassa.

Olemme Interpersonassa käyttäneet tämän erilaisen kevään palvelujen kehittämiseen. Olemme pohtineet asiakkaidemme tilanteita ja niitä haasteita, joita tämä kriisi on tuonut tullessaan. Yrityksen resilienssi, eli kuinka hyvin yritys säilyttää toimintakykynsä poikkeusolosuhteissa, on nyt avainasemassa. Tähän vaikuttaa keskeisesti yrityksen johtaminen ja yrityskulttuuri. Kehitämme parhaillaan palvelua työnimeltään ”Resilience audit”, jossa arvioimme yrityksen toimintaa kriisin aikana. Kysymys tulee pian ajankohtaiseksi, kun haluamme hyödyntää kokemustamme Covid-19 kriisistä ja sen mukanaan tuomia oppeja.

Arvostaisimme suuresti, jos teillä on aikaa vastata yhteen kysymykseen koskien johtajuutta kriisin aikana. Kysymykseen pääsette alla olevan linkin kautta. Toimitamme teille yhteenvedon saamistamme vastauksista.

https://response.questback.com/oyinterpersonaab/wyiyvoxdse

Toivotamme kaikille aurinkoista kevättä ja voimia kriisin hallintaan!

Interpersonan tiimi