Palvelut

Hallitustyön arviointi

Kokemuksemme mukaan hallituksen jäsenten sekä yrityksen avainhenkilöiden henkilökohtaiset haastattelut yhdistettynä hallituksen KPI-raportin analyysiin antaa kattavan kuvan hallitustyöstä ja antaa lisäarvoa sekä osakkeenomistajille että hallitukselle.

Johtoryhmätyön arviointi

Kokenut tiimimme antaa arvioinnin kautta hallitukselle ja toimitusjohtajalle arvokasta tietoa ylimmän johdon osaamisesta, heidän kapasiteetistaan ja potentiaalistaan toimeenpanna hallituksen määrittämän strategian ja vision.

Yrityskulttuurin arviointi

Menestyvässä yrityksessä työntekijät toteuttavat strategiaa omassa työssään omalla osaamisalueellaan. Menestyvät yritykset ja näiden yritysten johto ymmärtävät toimintaa ohjaavaa kulttuuria ja osaavat hyödyntää sitä voimavarana.

Outplacement


Interpersonan outplacement -palvelu koostuu henkilökohtaisesta uudelleensijoittamisohjelmasta, joka on räätälöity henkilön sen hetkiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. Ohjelma laaditaan yhdessä oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Henkilökohtainen valmentaja on henkilön tukena koko ohjelman ajan.

Interpersona

We know people

Interpersona on vuonna 1988 perustettu liikkeenjohdon konsulttiyritys. Olemme suorittaneet yli 2 100 toimeksiantoa 16 eri maassa.
Lue lisää

" Ammattitaitoinen ja säännöllinen hallituksen arviointiprosessi on yksi tärkeimmistä työkaluista, kun halutaan parantaa ja tehostaa hallituksen työtä tai löytää mahdollisia kehitysalueita. "

Kaj-Gustaf Bergh - Hallituksen puheenjohtaja

Tiimi

Nina Henricson

CEO, Corporate Adviser

Nina Henricson on työskennellyt Interpersonassa vuodesta 1999 lähtien ja on osallistunut yli 1000 projektiin hänen 20 vuoden aikana yrityksessä.

Hän aloitti nuorempana konsulttina ja myöhemmin hänestä tuli konsultti ja partneri. Nina on ollut avainasemassa Interpersonan kehittämisessä siihen missä yritys on tänä päivänä. Ninalla on MBA-tutkinto Hankenista ja BA tutkinto Noviasta. Hän osaa sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia.

 

Benny Ginman

Corporate Adviser

Benny Ginman jäi vuonna 2009 eläkkeelle Intel Corporationista ja on tästä lähtien toiminut Interpersonassa yritysjohdonkonsulttina. Intelin 37 vuoden aikana hän on ollut mukana monissa kansainvälisen liiketoiminnan alueilla. Hän on työskennellyt eteenkin performace managementin parissa, liike-etiikassa, seuraajasuunnittelussa, riskinotossa, valmennuksessa ja fuusioissa. Benny on asunut 28 vuotta suomen ulkopuolella ja osaa sujuvasti englantia, ruotsia, suomea ja saksaa.

Susanne Stenfors

Corporate adviser

Susanne Stenforsilla on laaja kansainvälinen kokemus liiketoiminnan neuvonantajana ja tilintarkastajana sekä operatiivisena ja strategisena johtajana Andersenin ja Ernst & Youngin kanssa. Hän on johtanut erilaisia globaaleja johtoryhmiä ja ollut jäsenenä sekä Andersenin että Ernst & Youngin globaaleissa HR-komiteoissa. Susanne aloitti Interpersonaan yritysneuvojana vuonna 2006. Hän puhuu sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia ja hänellä on venäjän- ja saksankielen perusteet.

Thomas Ahlström

Corporate adviser

Thomas Ahlströmilla on vankka tausta finanssialalta ja viimeisen 20 vuoden aikana hän on toiminut hallitusjäsenenä johtavissa yksityisissä-, pörssinoteeratuissa- sekä perheyrityksissä. Nimityskomitean työstä hänellä on kokemusta niin puheenjohtajana kuin jäsenenä. Hän on myös rekrytoinut hallitusjäseniä sekä toimitusjohtajia.

Jukka Pirskanen

Corporate adviser

Jukka Pirskasella on monipuolinen, yli 30 vuoden kokemus finanssialan asiantuntija- ja johtotehtävistä, erityisesti pankki- , henkivakuutus- ja sijoitustoiminnassa. Hänen vahvinta johtamisosaamistaan ovat uusien liiketoimintojen rakentaminen ja konseptointi, integrointi yritysjärjestelyissä sekä asiantuntijapalveluiden myynti. Hän on toiminut myös eri sijoitusorganisaatioiden hallituksissa. Hänen työkieliään ovat suomi, ruotsi ja englanti. 

Asiakkaamme

Referenssejä

Uutisia

Kesälomat ovat ohi ja yritykset ovat pitkälti palaneet arkeen. Covid-19 pandemia sekoitti pakkaa koko kevään, mutta rauhoittui kesälomien ajaksi. Heräsi jo varovainen toivo siitä, että syksyllä toimintaympäristö on enemmän entisen kaltainen. Koronan toinen aalto tekee…

Lue Lisää

Covid-19 kriisi ja sen tuomat haasteet ovat leimanneet tätä kevättä. Yrityksissä on jouduttu miettimään monia asioita uudestaan ja eläminen epävarmuudessa sekä virtuaalimaailmassa on tullut tutuksi. Jokainen varmasti toivoo tilanteen normalisoituvan mahdollisimman nopeasti. Tässä ajassa tarjoutuu…

Lue Lisää

Toivotamme Jukan tervetulleeksi Interpersonan tiimiin. Jukka tuo mukanaan kokemusta ja osaamista eritysesti johtoryhmätyöskentelyn arviointiin ja kehittämiseen sekä johtajien ja asiantuntijoiden valmennukseen organisaatioiden muutostilanteissa. Jukalla on monipuolinen, yli 30 vuoden kokemus finanssialan asiantuntija- ja johtotehtävistä. Hän on…

Lue Lisää

Ota yhteyttä

Nina Henricson
(+ 358 40 5781143)

Email:
interpersona@interpersona.fi

Käyntiosoite

Oy Interpersona Ab

Mannerheimintie 12 B, 5. krs
00100 HELSINKI

Phone: + 358  9 251 66 230

Tilaa uutiskirjeemme
Nimi ja sähköposti

Please enable the javascript to submit this form