KTM Jukka Pirskanen on uusi nimitys Interpersonan Corporate Advisor -tiimiin

Toivotamme Jukan tervetulleeksi Interpersonan tiimiin. Jukka tuo mukanaan kokemusta ja osaamista eritysesti johtoryhmätyöskentelyn arviointiin ja kehittämiseen sekä johtajien ja asiantuntijoiden valmennukseen organisaatioiden muutostilanteissa.

Jukalla on monipuolinen, yli 30 vuoden kokemus finanssialan asiantuntija- ja johtotehtävistä. Hän on toiminut liiketoimintajohtajana pankki-, henkivakuutus- ja varainhoitoyrityksissä. Hänen vahvinta johtamisosaamistaan ovat uusien liiketoimintojen rakentaminen ja konseptointi, integrointi yritysjärjestelyissä sekä asiantuntijapalveluiden myynti. Jukka on toiminut usean sijoitusyhtiön hallituksessa. Lisäksi hän on kokenut rekrytoija sekä on toiminut useiden henkilöiden mentorina.

”Yritysmaailma elää nyt hyvin erikoista aikaa pandemian johdosta, mutta johtoryhmätyön jatkuva kehittäminen ja kokoonpanon suunnittelu muutostilanteissa kuuluu yritysten arkipäivään”, toteaa Jukka Pirskanen. ”Interpersonan Management Audit prosessi kehitysideoineen antaa hyvän pohjan tähän työhön”, hän jatkaa.

Kerromme mielellämme Management Audit- ohjelmastamme ja miten ohjelmaa voidaan sovittaa kunkin yrityksen tilanteeseen ja tarpeisiin.

Nina Henricson

Corporate Advisor, CEO

Lisätietoja antavat:

INTERPERSONA Nina Henricson, Corporate Advisor, CEO
Puh: + 358 40 578 1143, sähköposti: nina.henricson@interpersona.fi

Jukka Pirskanen, Corporate Advisor
Puh: + 358 50 3809 777, sähköposti: jukka.pirskanen@interpersona.fi